En berättelse i små doser om oss på Hallongläntans Ragdoll - katterna och människorna.

lördag 26 december 2009

Presentation av Izabella


Izabella - eller kort och gott Bella, som vi säger (Grizabella emellanåt...) - går i åttan på Vanstaskolan. Bella är född i början av januari och har varit väldigt tidig hela tiden, så i höstas fick hon hoppa över ett år och börja i åttan direkt. Vi var oroliga för hur det skulle gå, men det har gått mycket bra med både studierna och väldigt trevliga klasskompisar!


Bellas största intresse här i livet är böcker!! Hon är stammis på Bibblan och lånar flera kilo varje vecka, alla möjliga genrer. När hon inte ligger insjunken i en bok eller skriver poesi är hon gärna i stallet med sina kompisar. Hon rider också på SORK som grabbarna, men i vuxengrupp.


När vi har förlossningar här hemma vill Bella gärna vara med och hjälpa till och hon är till stor hjälp när det blir stressigt och när det kanske inte går som man vill! Det är väldigt skönt att ha en till här hemma som kan ta över om jag inte är hemma när det sätter igång! Det är också väldigt bra träning för henne tills hon sätter igång med sin egen uppfödning som hon vill ha.



Bella vill gärna bli kattdomare och har nu fått dispens från SVERAK att börja som assistent officiellt från januari, så hon startar i Örebro med assistentburet - tufft! :o)) Hon har ju gått som elev hos Johan och mig i flera år och är duktigare än alla jag känner på pappersarbete och domardetaljer, så hon kommer att bli en bra assistent! Lycka till Bella!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar