En berättelse i små doser om oss på Hallongläntans Ragdoll - katterna och människorna.

fredag 25 december 2009

Kungligheterna 3 veckor redan!

Idag har Johan och jag varit och hälsat på hos Puzzel och de små kungligheterna - och de växer och utvecklas nu verkligen i en rasande fart! Och Puzzel är en helt fantastisk mamma!! *puss* Stencool och supertrygg och tar hand om sina bebisar ofantligt bra!

Rufus börjar bli en väldigt vacker ung herre! Han är en brun bicolour (RAG n 03), och som det ser ut nu blir han helt korrekt tecknad - t o m ett vackert vitt halsband har han fått. Från helt nyfödd till...

...en så här vacker kille på bara tre veckor.



Lilla Regn har vuxit om sina bröder nu och väger mest av allihop, och hon är dessutom sååå lik sin mamma till sättet - precis lika orädd och cool! Hon blir en fantastiskt trevlig katt! Regn är en brun mitted (RAG n 04) precis som mamma Puzzel, men hennes bläs är lite större än mammas.

Regn knallar omkring i den nya hagen som om hon aldrig gjort annat, medan bröderna kikar fram lite försiktigt bakom mamma och undrar vad det är som händer. :o) Regn var söt som socker redan när hon föddes!

Och nu är hon helt bedårande med sin söta lilla bläs!

Vad finns det där borta då, tro?? Något nytt spännande att utforska?


Rauk är en bastant kille som är lite försiktig av sig. Är det inte alltid så? De män som ser störst och tuffast ut är de som är mest ängsliga? ;o)) Han gömmer sig bakom mamma och låter sina syskon ta första (och andra) smällen ifall det skulle vara något farligt...

Rauk är en brun colourpoint (RAG n) och det innebär att han inte har något vitt på kroppen någonstans. Hans nu vita kropp kommer att mörkna något lite när han blir äldre till en beige nyans. Han är den som ser ut att bli bäst typad av dem, det ska bli roligt att se om jag har rätt. :o)
Rauk som söt nyfödd pilt.

"Mamma!!??? JAG VILL HA MIN MAMMA!!"

Rauk är en mycket vacker pojke!


Inkans Liga var väldigt nyfikna vad vi höll på med, om vi kanske hade med oss något gott åt dem eller en ny mysig matta som dom kan möblera om hallen med? Trevliga killar! :o))

Kungabarnen (de heter ju Royalty i "efternamn" och är dessutom Drottning Puzzels barn) hade en hektisk dag när vi kom - de fotades, avmaskades och fick dessutom en alldeles ny hage att utforska! Jättekul, sa Regn. Scaaary, sa Rauk. Hm, sa Rufus. Nu ska de både lära sig att gå på låda (OCH göra det man ska där, inte bara sova och leka) äta torrisar och dricka vatten. Hårda tider stundar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar