En berättelse i små doser om oss på Hallongläntans Ragdoll - katterna och människorna.

lördag 2 januari 2010

Olivia



Bella och jag var hemma hos Kerstin igår och hälsade på Olivia och Rosa. Olivia har verkligen vuxit till sig! Nu är hon 8 månader gammal och en tuff och nyfiken tjej som gärna leker med oss och var härligt nyfiken av sig!



Först var hon lite ängslig, för vi luktade ju jättekonstigt!! Men sedan var den superlånga vippan alldeles för rolig för att man skulle komma ihåg att vara blyg. Mamma Rosa däremot sprang och gömde sig - hon trodde nog att jag skulle bada henne eller ta henne till veterinären eller något annat jobbigt... ;o)



Olivia var kaxig redan när hon var 1 vecka gammal...



Och helt supersöt när hon var 6 veckor!!



Den här tjejjen har ärvt både mammas mjuuuka och goa päls och pappas silkighet! Och har verkligen fina kontraster fortfarande. Blir intressant att se hur mörk (eller rättare hur ljus) hon blir som vuxen. Olivia är en brun colourpoint (RAG n), så hon ska vara ljust cremefärgad i kroppen och ha bruna ben, brun svans och brunt huvud - dvs alla kalla partier på kroppen - inget vitt alls.




Åh, vad skönt det var att rulla runt lite...



...och sträääcka ut sig... Kolla vad lång jag kan bli!!





Olivias profil

Kerstin skickade mig ett par bilder på mamma Rosabella också, hon hade ingen större lust att vara med på bild idag, men är fin ändå! ;o)




2 kommentarer:

  1. Ååh vad fin :) Speciellt sött kort när hon var 6 veckor!!

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är hon vacker! o) Det är något speciellt med bruna colourpointer!

    SvaraRadera