En berättelse i små doser om oss på Hallongläntans Ragdoll - katterna och människorna.

tisdag 19 januari 2010

Fjällen

Efter 7 sorger och 8 bedrövelser i veckan har familjen äääntligen kommit iväg på semester! :o)) Jag fick ju min indragen i somras och när jag skulle ha den i oktober fick vi svininfluensan allihop utom Johan *suck* Men nu är vi i alla fall iväg!

Jag måste börja med ett stort TACK till Monika som är hemma hos oss och tar hand om våra mindra medlemmar av familjen medan vi är borta! *stor kram* Vad gjorde vi utan dig??? Det är inte många som ställer upp och tar hand om nio katter och ett akvarium... ;o))

Vi befarade att det skulle vara för kallt för att kunna åka något häruppe i Åre, för förra veckan låg medeltempen på runt -28 grader minus här... Men det är nästan perfekt: -7 och bara lite vind! T o m sol vissa stunder! *härligt*

Stugan ligger högst upp i området, precis bredvid backen, så det är bara att kliva i skidorna på morgonen och åka ner till liften, lyxigt! Det är ganska spartanskt här och man kanske saknar en del saker som är självklara hemma, men vi är tillsammans med varandra hela tiden och det är det viktigaste av allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar