En berättelse i små doser om oss på Hallongläntans Ragdoll - katterna och människorna.

tisdag 16 augusti 2011

Presentation av Drink-bebisarna


Jag måste ju göra en ordentlig presentation av våra Drink-bebisar nu, när de har blivit så stora - nästan nio  veckor redan!


Galliano Bull var jättestor när han föddes och har varit väldigt tidig hela tiden med allting! Han är en väldigt vacker brun colourpointkille - den enda Pinja har fått i båda sina kullar - med härlig ögonfärg. Han är en vaken kille med blick för bus! Galliano Bull är Tingad av Anki, och han kallas numera för Sixten! :o) 











Daiquiri Strawberry är den enda tjejjen i gruppen - supersöt och mycket feminin! Kiri - som vi kallar henne -  är en vacker och mycket bred och grov blå colourpoint med pappas ögonfärg. Hon kommer att stanna i vår avel!


Agent Orange är en enormt vacker blå colourpointhane - mycket, mycket lik sin pappa Eddie i typen, fast med bättre ögonfärg. Åh, vad jag önskar att han kunde gå i avel! Nu har jag ju redan hans bror Mars på vänt i avel, så jag har inte någon hona åt honom, tyvärr. Men Ozzie är till salu till sällskap och mycket gärna till Show!


Och slutligen Ritz Fizz, som ännu inte har fått något bra smeknamn. Han är en så söt blå mitted-pojke! Fisen (sorry) tyr sig till oss väldigt mycket och älskar att mjölktrampa och spinner mycket högt och gärna - han är verkligen supersocial! Han är till salu till sällskap, kanske håller han även för show.

(Alla bilder är tagna av Snöbolls matte Mikaela Modig)

5 kommentarer:

  1. Fisen är nog lite elakt! :-P
    Kanske kan kallas för Rille eller Fritz istället! :-P Svårt att hitta på något! :-P

    SvaraRadera
  2. Vi försöker varje dag hitta på något bättre, men han ÄR en söt lite fis! ;) Kanske hans nya familj när han blir bokad har ett annat namn åt honom?

    SvaraRadera
  3. Sista bilden på Agent Orange är helt underbar! <3

    SvaraRadera
  4. Kanon fina bilder med underbar skärpa.Agent Orange kan man tänka sig i framtiden.

    SvaraRadera
  5. Ja, Thomas, Mikaela är en otroligt bra fotograf! Är så glad att hon hänger hos mig! :D

    SvaraRadera