En berättelse i små doser om oss på Hallongläntans Ragdoll - katterna och människorna.

lördag 13 augusti 2011

Minerva söker fodervärd

 Nu är det dags för Minerva också att flytta hemifrån! Hon vill ha en fodervärd som älskar henne jättemycket och som har tid och ork för kattungar sedan när det är dags. Minerva har blivit 18 veckor gammal och är superbusig och oerhört social!


 För två veckor ställdes hon ut och det gick superbra, som du kan läsa under Best In Show i juli. Hon är orädd av sig - första gången hon träffade en hund (mammas gatukorsning från Spanien) fick hon först ståpäls och var minst sagt reserverad. Tio minuter senare låg hon och sov mellan Yaras tassar. :o))


 Minerva påminner ganska mycket om sin vackra mamma från Norge, Europachampion (N)Reliance´s Angelic Zinfandel, eller Fanny! Hon har en lika orädd attityd och är lika vacker - men hon är betydligt mer kelig!



 Du som vill vara fodervärd bör bo någonstans runt eller i Stockholm, så att det inte blir för långt för mig att åka när det är kattungarn på G. Om du är helfodervärd innebär det i korthet att katten bor hos dig i drygt tre år och får tre kullar till mig, innan jag kastrerar henne och sedan är hon din helt och hållet. Om du är halvfodervärd köper du henne till reducerat pris, och jag vill då bara ha en kull efter henne.


 Hela Sportbilskullen och mamma Fanny äter blötmat med hjärta. Mums!!


Ute i kattgården.

Om du känner dig intresserad, ring eller maila. Nummer och adress hittar du på hemsidan http://www.hallonglantans.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar