En berättelse i små doser om oss på Hallongläntans Ragdoll - katterna och människorna.

tisdag 6 juli 2010

Dagsläget

Jaha, nu är man gräsänka och alldeles ensam med katterna - sååå underbart! :o)) Soffan skriker efter ett nytt överdrag, så jag försöker sy ett till den, och de andra rummen städas i ordning tills familjen kommer hem igen. Det är alldeles obeskrivligt skönt att bara få gå och plocka och strosa i min egen takt och bara njuta av livet! :o)

Johan och barnen har åkt till Dunessons på Gotland, och de tog med sig Elin också så att fler barn ska få ha roligt några dagar. Förutom dessa fyra finns där deras alla ungar plus ett stort gäng andra, så Johan och Peter kallar campingen i trädgården nu för Camp Bäl. ;o)

Moses har fått sina stygn borttagna och han är nu helt återställd och är såå lycklig över att få gå ut igen och ge Raggisarna långnäsa genom staketet. ;o)

Vi åker på sammankomst i helgen, eller ja - vi åker allihop på fredag och de övriga tar resten av helgen också. Jag jobbar natt så jag kan inte de andra dagarna. Tar igen det senare i sommar. Det är inte vår krets, så det ska bli kul att få träffa lite "gamla" kompisar nu! :o) Ylva t ex. ,o))

Och snart är stora kattgården helt färdig! *svim* Det har bara tagit några år. ;o) Det som saknas nu är lite färg på ena bodväggen (den tog slut i förrgår), ett par blommor till och foder runt köksfönstren och ytterdörren. Det fixar vi nästa vecka om inget oplanerat inträffar! Sedan börjar jobbet med att lägga golvet på vinden...

Nästa projekt inne är Bellas rum. Hon vill ha limegröna väggar och samma parkettgolv som Lucas har i sitt rum (det kommer vi nog att lägga i hela huset utom i våtrummen). Blir nog snyggt! Vi får ta en dag nästa vecka och åka till färgaffären och beställa hennes tapeter, så fixar vi rummet när hon är i Oxford. Och måla hennes sekretär vit också, så är allt klart därinne sedan.

1 kommentar:

  1. Ja ibland är det skönt att bara själv ett tag och göra saker sin takt :-)
    Skönt att Moses är bra nu och får komma ut som han vill :-)

    Låter fint med limegröna väggar. Vi har ljusgrönt i köket och det blir en harmonisk stämning i rummet av grönt :-)

    SvaraRadera