En berättelse i små doser om oss på Hallongläntans Ragdoll - katterna och människorna.

söndag 4 september 2011

Scooter 4 veckor


Vår hermelin bland katterna Scooter har blivit 4 veckor nu, sötnos! :) Det är så spännande att få följa utvecklingen på den här killen, eftersom jag inte känner rasen alls!

Här är Scooter och hans syskon nyfödda. 4 månader kvar tills han kommer hem! :)

Cleo är en strumpatjuv

Jag har helt friskt stulit en film från Petras blogg http://www.peppoz.blogg.se/ , där Cleo visar att hon sannerligen är pappa Eddies dotter:

http://www.youtube.com/watch?v=x2KO4rt4Shk&feature=player_embedded


Enjoy! :)

fredag 2 september 2011

En eloge

Nu vill jag ge en stor eloge till två kattmatsproducenter som inte tar evigheter på sig att skicka kattungepaket! Royal Canin tar alltid minst 6 veckor på sig innan man har deras paket , så dem har vi helt slutat att skicka efter från nu.


Jag hade glömt att skicka efter paket till Drinkarna som börjar att flytta på onsdag, och fick lite småpanik i morse när jag insåg det. Nåväl, jag ringde i alla fall till Severa och till Hill´s för att se om det kunde lösas med någon av dem på något sätt i alla fall.







Båda levernatörerna var mycket tillmötesgående, och resultatet blev att jag får Eukanuban redan idag (samma dag!!) och Hill´s på tisdag!! Helt fantastiskt!! Ett STORT TACK till Severa och Hill´s!!

(...och lite i parentes vill jag bara säga att de även har de bästa torrfodren... ;)  )